Propunere halucinantă: "daţi jos toate semnele de circulaţie". Află răspunsul primăriei

Propunere halucinantă:
Sătul de traficul de coşmar din municipiu, sufocat atât de şoferii indisciplinaţi care nu ţin cont de regulile de circulaţie, cât şi de şantierele omniprezente, un clujean a venit cu o propunere cel puţin inedită: înlăturarea oricăror semne de circulaţie.

Atipica sa solicitare a fost făcută prin intermediul unei postări pe portalul domnuleprimar.ro, clujeanul indignat de situaţie susţinând că s-a săturat de promisiunile goale ale celor aflaţi în fruntea primăriei. Pentru a se rezolva problema semnalată, el cere implementarea unor măsuri ferme legate de respectarea regulilor de circulaţie. 

"Domnule primar, vă rog la modul cel mai serios să daţi jos toate semnele de circulaţie din Cluj- Napoca, pentru că oricum nu le mai respectă nimeni şi asta datorită competenţei dumneavoastră de a conduce un oraş. Domnule Boc, aţi rămas un demagog, un oraş în România se conduce cu măsuri ferme, nu cu poveşti gen bla bla blabla, la care de altfel sunteţi foarte bun. Vrem măsuri dure în ceea ce priveşte respectarea regulilor şi semnelor de circulaţie!!! Faceţi trotuare mai înguste şi redaţi-le pietonilor şi bicicliştilor, domnule Boc!", a scris el.

Reprezentanţii municipalităţii locale au reacţionat prompt la reclamaţia clujeanului, afirmând că respectarea regulilor de circulaţie ţine de participanţii la trafic.

"Primăria Cluj-Napoca, prin intermediul Serviciului siguranţa circulaţiei rutiere, reţele edilitare şi transport local, are obligaţia legală de a amplasa semne de circulaţie pentru desfăşurarea în bune condiţii a traficului rutier şi pietonal din oraş. Şoferii sunt responsabili pentru faptele pe care le săvârşesc în trafic, iar Poliţia Rutieră împreună cu Poliţia Locală supraveghează circulaţia din municipiu şi aplică sancţiuni. Proiectele de reabilitare ale străzilor sunt realizate după consultarea şi aprobarea lor de către specialişti, în ceea ce priveşte traficul şi amenajarea urbanistică", se arată în răspunsul dat.

Comenteaza