O nouă firmă, cu șantier la Cluj-Napoca, amenințată cu lista rușinii

O nouă firmă, cu șantier la Cluj-Napoca,  amenințată cu lista rușinii

Primarul Emil Boc amenință asocierea de firme care lucrează la Școala „Iuliu Hațieganu” cu lista rușinii. Este vorba despre Asocierea RSB BAU TEHNIK SRL – NORD CONFOREST SA.

„Școala Iuliu Hațieganu are luna septembrie termen de finalizare și lucrările nu sunt în grafic. Sunt vizate firmele SC RBS Bau Tehnik, SC Nord Conforest. Ei au termen septembrie pentru finalizarea școlii. Le atrag atenția că sunt potențiali candidați la lista rușinii, o lista care nu îi onorează în raport cu Clujul. Tuturor firmelor care realizează lucrări în acest oraș nu le cer altceva decât calitate și respectarea termenelor. Acei copii trebuie să vină în școala nouă, nu putem să le spunem copiilor că constructorul de acolo nu a respectat termenul”, a declarat primarul Emil Boc, la ZIUA LIVE.

Lucrările la Școala „Iuliu Hațieganu” vizează construirea unui nou corp de clădire alipit celui deja existent. Noul corp va dispune de 15 săli de clasă, spații de birouri pentru cadre didactice, o bibliotecă dotată cu sală de lectură, o sală multifuncțională, grupuri sanitare și spații de depozitare. Accesibilitatea persoanelor cu dizabilități va fi asigurată de un ascensor și de un grup sanitar dedicat, astfel încât acestea să aibă parte de un proces educațional incluziv și de calitate. De asemenea, construcția existentă va fi reabilitată termic prin anvelopare, sistemul termoizolant fiind unul modern și eficient din punct de vedere energetic.

Valoarea contractului este de 7.145.607 lei (fără TVA), iar durata de execuție este de 18 luni, cu termen de finalizare în luna septembrie a acestui an.

Comenteaza