Noi reguli de circulație în intersecția str. Decebal- str. Dacia- str.Traian- Pod Traian

Noi reguli de circulație în intersecția str. Decebal- str. Dacia- str.Traian- Pod Traian

Începând de azi, 8 iunie, au fost reorganizate fazele de semaforizare din intersecția str. Decebal- Dacia- Traian- Pod Traian.

Potrivit viceprimarului Dan Tarcea, se va permite continuărea deplasării autovehiculelor și pe direcția înainte, de pe strada Decebal spre Pod Traian, cu reconfigurarea zonei.

Primăria Cluj-Napoca anunţă reorganizarea fazelor de semaforizare din intersecția str. Decebal- Dacia- Traian- Pod Traian prin permiterea continuarii deplasării autovehiculelor și pe direcția înainte, de pe strada Decebal spre Pod Traian, cu reconfigurarea ușoară a zonei.

„De asemenea s-a eliberat intersecția str. Decebal cu str. Dacia de autovehiculele staționate pe carosabil pentru realizarea unei benzi separate pentru virajul la dreapta, respectiv la ieșirea de pe str. Decebal s-au asigurat 2 benzi carosabile, pe lungime de minim 25m: 1 bandă pentru virajul la dreapta, 1 bandă pentru direcția înainte. Măsurile de mai sus au fost implementate în teren ca urmare a Deciziei Comisiei de Circulație”, a scris viceprimarul Dan Tarcea pe Facebook.

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță, de asemenea, următoarele reglementări de circulație:

  • sens unic de circulație pe str. Constantin Dobrogeanu Gherea, dinspre str. Pavel Roșca înspre str. Pitești;
  • două treceri pentru pietoni pe str. Nicolae Iorga, la intersecție cu str. Dimitrie Bolintineanu.

„Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită prin zonele menționate și să respecte noile reglementări rutiere. Noile reglementări de circulație au fost semnalizate prin indicatoare și marcaje rutiere. Rugăm participanții la trafic să respecte noile reglementări de circulație”, transmite municipalitatea.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...