Video Mall cu terase si lac, blocuri cu peste 200 de apartamente si cresa, in Buna Ziua. Cum arata investitia de 42 mil. euro

Mall cu terase si lac, blocuri cu peste 200 de apartamente si cresa, in Buna Ziua. Cum arata investitia de 42 mil. euro

Planul urbanistic zonal (PUZ) va intra în dezbaterea Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (CTATU) a municipiului.

Beneficiarii sunt SC STK Properties SA și SC Emergent Real Estate SA din Cluj-Napoca, iar proiectant este TFR Consult, unde lucreaza arhitectul Vlad Negru, membru și în comisia de urbanism a primăriei si a judetului.  Suprafața totală vizată de PUZ este de 19.262 mp. VIDEO CU PROIECTUL AICI!

Se propun următoarele lucrări:

  • Reglementarea terenului in două UTR-uri, respectiv un nsamblu mixt, cu galerie comercială la demisol / parter / mezanin și locuire colectivă la etajele superioare (regim de inaltime de 8 si6 etaje) si un parc public la str. Bună Ziua - amenajat cu locuri de odihna, piste de alergare, loc de joacă pentru copii și ochiuri de apă) și un UTR dedicat realizării unei creșe, cu 80 de locuri. 
  • Blocurile vor avea 246 apartamente, iar intregul proiect va beneficia 636 de locuri de parcare au fost propuse, dintre care 378 pentru vizitatori.
  • Strada nou propusă în cadrul UTR va avea profilul compus astfel: trotuar 1,2 m, câte o bandă carosabilă pe sens de 2,75 m, trotuar de 2 m. Trotuarul de 1,2 m va fi amplasat către limitele de proprietate exterioare, care astăzi prezintă împrejmuiri pe capete de lot, realizate în urma implementării unor planuri urbanistice zonale aprobate. Drumul propus se va ceda domeniului public, după recepția lucrărilor finale de construcție.

Investitia totala se ridica la suma de 41,708,536.36 euro. 

Potrivit termene.ro, cele două societăți din Cluj-Napoca ce investesc în acest proiect, STK Properties SA și SC Emergent Real Estate SA, sunt deținute de Fondul închis de investiții STK Emergent (99,995%) și STK Financial Societate de Administrare a Investițiilor SA (0,005%, societate care îi are ca acționari majoritari pe Pascu Nicolae și Cristina Veronica). 

Mai multe AICI!

Comenteaza