Mai multe proiecte finalizate din Cluj-Napoca, NERECEPȚIONATE

Mai multe proiecte finalizate din Cluj-Napoca, NERECEPȚIONATE

Bulevardul 21 Decembrie, Pădurea Clujenilor și Baza Sportivă "La Terenuri" din Mănăștur sunt proiecte gata finalizate și utilizate de clujeni, dar nerecepționate de către municipalitate. 

 “Nu sunt gata, trebuie făcută fiecare nuanță la detaliu. Nu este un termen la care să închizi. Ele sunt în folosință, dar se recepționează după ce corectează la detaliu: la dală, la pom, tot ce trebuie ca să fie conform proiectului și confrom cerințelor.  La Cluj se știe treaba asta. Verificăm dacă la arborele care a fost plantat, dacă scrie circumferință minimum 30 de centimetri și are 29, nu se primește, trebuie înlocuit. Adică la Cluj se știe că nu merge decât cu respectarea condiționalităților legale și a calității. Asta ajută să ai un oraș calitativ, în care trebuie să îți facă plăcere să vii să trăiești și nu să fugi din oraș”, a declarat Emil Boc, la ZIUA LIVE.

  • Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca. Lucrările au costat 42,2 milioane de lei fără TVA
  • Cu o suprafață de peste 21 ha, mai mare decât cea a Parcului Central „Simion Bărnuțiu”, Pădurea Clujenilor este cel mai nou parc al orașului. Valoare totală a lucrărilor se ridică la suma de 23.060.415 lei inclusiv TVA. 
  • Baza sportivă „La Terenuri” a fost finalizată în vară. Investiție de peste 6 mil. Euro.
Comenteaza