Intervenții ale autorităţilor pentru degajarea drumurilor din Cluj după furtună FOTO

Intervenții ale autorităţilor pentru degajarea drumurilor din Cluj după furtună  FOTO
Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a informat participanţii la trafic că echipe ale Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul instituţiei au intervenit în regim de urgență în vederea degajării căii de rulare a drumurilor județene din zonele afectate de furtună.

În urma fenomenelor meteorologice extreme, respectiv a furtunii deosebit de violente din după-amiaza zilei de duminică, 17 septembrie, traficul auto pe mai multe drumuri județene a fost afectat de căderile de arbori aflați în vecinătatea carosabilului.

„Am trimis echipele noastre de intervenție pe teren în regim de maximă urgență, imediat după furtună. Dat fiind numărul foarte mare de arbori căzuți pe carosabil, acestea continuă să acționeze pe două drumuri județene" a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

Mai multe echipe de intervenție acționau cu echipamente specifice pentru îndepărtarea materialului lemnos aflat pe carosabil pe drumurile județene DJ 107P Mărișel - DN 1R și DJ 764B Valea Drăganului - Baraj Drăgan, cele mai afectate în urma furtunii, operațiunile urmând să continue până la rezolvarea problemelor.

Anterior, echipele CJ Cluj au acționat pe drumurile județene 103K Râșca - Beliș și 107P Someșul Cald - Mărișel.

 

 

Comenteaza