Hotel de 5 etaje, dorit lângă aeroport, revine la urbanism

Hotel de 5 etaje, dorit lângă aeroport, revine la urbanism

Proiectul unui hotel de trei stele și 66 de camere, dorit lângă Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca, pe strada Traian Vuia la nr. 155, revine în comisia de urbanism a Primăriei din 19 octombrie 2021.

''Obiectul lucrării îl constituie sistematizarea terenului aflat în proprietatea lui POP CRISTIAN și POP  ANAMARIA, în vederea obținerii Avizului Arhitectului Șef pentru construirea unei clădiri cu destinația de hotel  (regim de înălţime S+P+5E+R), pe parcela proprietate a beneficiarului, soluţionarea circulaţiei interioare, racord la  drumul public care duce în str. Traian Vuia şi racordul la utilităţile edilitare. Accesul pietonal și auto se v or realiza din strada Traian Vuia pe drumul de acces aflat în
proprietatea Statului Român. Parcaje: 20 locuri din care 16 amenajate la subsolul cladirii, inclusiv 1 loc pentru persoane cu
dizabilitati, iar 4 amenajate la nivelul solului, cu respectarea condițiilor din prezentul regulament'', se arata in documentele de pe site-ul primariei.

Anul trecut, cand proiectul a fost prezentat initial, comisia de urbanism a decis să discute proiectul abia după ce se va obține un aviz de la Autoritatea Aeronautică.

Comenteaza