Fără trotuar în una din cele mai periculoase curbe. Ce motive a invocat primăria

Fără trotuar în una din cele mai periculoase curbe. Ce motive a invocat primăria
Clujenii care sperau ca autorităţile locale să amenajeze un trotuar în curba în ac de păr de pe strada Frunzişului, una dintre cele mai periculoase din oraş, au toate motivele să se simtă dezamăgiţi.

Într-un răspuns dat consilierului local Ioan Bîldea, reprezentanţii primăriei informează că nu pot modifica configuraţia stradală decât printr-un nou proiect.

În alte cuvinte, clujenii care trec prin zonă vor trebui în continuare să se ferească cum pot mai bine de maşinile care coboară în viteză dinspre cartierul Zorilor spre Mănăştur. 

"La momentul execuţiei lucrărilor, deoarece a fost prevăzut în proiect, această porţiune de drum a fost realizată în forma actuală. În acest context, nu putem efectua modificări ale configuraţiei stradale decât printr-un alt proiect aprobat de organele abilitate", susţin reprezentanţii primăriei. 

În momentul de faţă în curbă este prevăzută amplasarea unui sens giratoriu, însă întrucât acesta ar trebui să fie montat pe banii unui investor din zonă, nu se ştie cât timp va trece până va fi amenajat.

Comenteaza