După Boc la mămăligă şi Boc pe skateboard, azi avem Boc pădurarul în cizime de gumă FOTO / VIDEO

După Boc la mămăligă şi Boc pe skateboard, azi avem Boc pădurarul în cizime de gumă FOTO / VIDEO
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a ieşit azi la plantat de copaci. Încălţat cu cizme de gumă şi dotat cu o cazma, Boc a plantat azi copaci într-un parc din cartierul clujean Zorilor.

Boc a venit azi în parc cu viceprimarul Gheorghe Şurubaru şi cu alţi angajaţi ai Primăriei, pentru a planta puieţi de copaci în parcul "David Prodan" din cartierul Zorilor, în programul "Un copil, un arbore". Fiecare dintre copacii plantaţi are de azi un ecuson pe care e trecut numele unui copil nou-născut.

Boc a participat la o astfel de acţiune de plantare şi în noiembrie, îmbrăcat în costum. Proiectul e implementat din septembrie anul trecut. Fiecare copil născut în Cluj-Napoca va putea avea un copac cu numele lui, cu condiţia ca părinţii să planteze unul dintre puieţii puşi la dispoziţie de Primărie, într-una dintre cele 72 de locaţii stabilite de municipalitate. Primăria poate pune la dispoziţie arbori din trei specii - tei, arţar, stejar. "Clujenii pot alege locaţia şi, de asemenea pot ajuta la întreţinerea copacului", spune Boc.

Etichete
Comenteaza