Diversiune în Consiliul Local: Şurubaru a demisionat. Trăiască Şurubaru!

Diversiune în Consiliul Local: Şurubaru a demisionat. Trăiască Şurubaru!
Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Şurubaru şi-a dat demisia în urmă cu câteva minute, în cadrul şedinţei Consiliului Local. UPDATE Reprezentanţii PDL au apelat la o diversiune şi l-au propus pentru această funcţie tot pe Şurubaru, care a fost reales.

Viceprimarul a invocat motive personale.

În prezent primarul Emil Boc a convocat o şedinţă de îndată pentru nominalizarea unui nou viceprimar.

Liderul PDL Cluj-Napoca, consilierul local Adrtian Popa ne-a declarat că se va lua o decizie în privinţa unei numiri în privinţa numirii viceprimarului din partea PDL.

Viceprimarul Gheorghe Şurubaru a intrat în atenţia Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), în urma unei sesizări făcute de preşedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj. Acesta a susţinut că Gheorghe Şurubaru s-ar afla în stare de incompatibilitate, "având în prezent atât calitatea de viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, precum şi aceea de administrator al SC Euro Divers SRL, cu sediul social în municipiul Cluj-Napoca, Aleea Micuş nr. 1 ap. 107 - alături de soţia sa D-na Monica Anuţa Şurubaru".

Ulterior şi Prefectura Cluj a solicitat demiterea viceprimarului.

UPDATE Liderul consilierilor PDL, Radu Moisin l-a propus în urmă cu câteva minute, pentru a ocupa postul de viceprimar rămas vacant pe ... Gheorghe Şurubaru. În aceste momente consilierii PDL şi UDMR votează pentru această propunere, iar consilierii USL au părăsit şedinţa.

UPDATE (19:13) Reprezentanţii PDL şi ai UDMR au apelat la o diversiune, noul viceprimar fiind ales tot Gheorghe Şurubaru. Votul s-a desfăşurat fără participarea reprezentanţilor opoziţiei, care au părăsit şedinţa.

Comenteaza