Cine sunt tinerii din Cluj care primesc 5.000 de euro pentru a-și pune în practică modelele de afaceri

Cine sunt tinerii din Cluj care primesc 5.000 de euro pentru a-și pune în practică modelele de afaceri

Fondul de Inovare și Experiment Cluj: 50.000 Euro finanțare pentru ideile câștigătoare ale tinerilor clujeni înscriși în competiție.

Badea Neaoș, Manuscrito, OHMYDOG și Magic Team sunt cele patru echipe câștigătoare ale primei ediții a Fondului de Inovare și Experiment Cluj. Echipele au fost premiate cu 50.000 de euro în total, trecând prin toate etapele FIX Cluj.

Fondul de Inovare și Experiment Cluj-Napoca (FIX Cluj) este un proiect unic în România, care oferă tinerilor cadrul propice să își dezvolte, să își testeze și să își valideze ideile, ghidați fiind de antreprenori și profesioniști cu expertiză valoroasă în domeniile în care activează. Pe toată durata programului, tinerii clujeni și-au perfectat ideile inițiale și au creat practic modele de afaceri care pot intra oricând pe piață, demonstrându-și astfel potențialul de inovare.

"Le-am transmis tinerilor care au făcut parte din acest program că orașul nostru este unul deschis pentru inovare. La Cluj-Napoca, ecosistemul local se bazează pe buna colaborare dintre toți actorii sociali, iar tinerii reprezintă resursa umană bine pregătită, cu potențial uriaș de inovare, care poate transforma orașul într-un hub tehnologic recunoscut în întreaga Europă. Le-am mulțumit pentru modul în care s-au implicat în timpul programului și le-am transmis că orașul nostru va susține mereu inițiativele, inovarea și potențialul. Mulțumesc celor care s-au alăturat primăriei în dezvoltarea și susținerea acestui program: Fondation Botnar, NTT Data, AROBS, BOSCH, BCR, Salt&Pepper, Grupul PONT. FIX Cluj a fost implementat în cadrul unui parteneriat format de către Primăria Cluj-Napoca și C-EDU Clusterul de Educație Cluj care reunește instituțiile de marcă ale ecosistemului de învățământ clujean și cu participarea activă a unei vaste rețele de parteneri instituționali și experți în crearea cadrului general printr-un proces inovator de co-design'', a declarat edilul Emil Boc. 

Mai multe informații pe https://fixcluj.eu/

Etichete
Comenteaza