Blocuri noi cu 10 etaje în cartierul Plopilor

Blocuri noi cu 10 etaje în cartierul Plopilor

Dezvoltatorul General Construct Suceava (GSC) ridică un imobil cu 10 etaje în cartierul clujean Plopilor. Proiectant este Arhimar Serv. Investiția de bază se ridică la 18 milioane de lei.

GSC are un proiect de 500 de apartamente în Cluj-Napoca. Societatea este deținută de Viorel Nuţu (90%) şi Maria Nuţu (10%), conform Economica.net. Ansamblul va fi dezvoltat pe un teren de 10.000 mp și va avea mai multe blocuri de 10 etaje, ce vor găzdui până la 500 de apartamente, servicii și comerț.

Proiectul va fi dezvoltat în zona Canalul Morii, pe str. Plopilor.Planul Urbanistic Zonal a fost aprobat în decembrie 2019, iar compania a primit recent autorizația de construcție.

“Pe suprafaţa de teren reglementată de 9.931 mp se propune construirea unui imobil de locuinţe colective cu spaţii comerciale şi servicii la parter, cu regim de înălţime de 1-2 subsoluri + parter + 10 etaje, deservit de o stradă de interes local cu ampriza de 14 m şi amenajări exterioare, spaţii verzi cu acces public nelimitat, platformă de parcare auto”, se arată în documentele primăriei.

Compania va trebui să modernizeze drumul de acces și podul peste Canalul Morii.

Comenteaza