Video Foto Avans bun al lucrărilor pe Autostrada Transilvania. În curând vom ajunge la Târgu Mureş pe A3

Avans bun al lucrărilor pe Autostrada Transilvania. În curând vom ajunge la Târgu Mureş pe A3
Autostrada Transilvania...
Autostrada Transilvania...
Autostrada Transilvania...
Autostrada Transilvania...

Pulsul lucrărilor de pe șantierul Autostrăzii Transilvania a fost luat de curând. Cei de la Asociația Pro Infrastructură au verificat stadiul lucrărilor și au publicat imagini spectaculoase de pe șantier.

Reprezentanții asociației i-au lăudat pe constructori. Aceştia sunt aproape să finalizeze sectorul de 18 km dintre Iernut și Chețani.

„Vă prezentăm un scurt update din cursul acestei săptămâni cu avansul foarte bun al lucrărilor pe Autostrada A3 Transilvania între Iernut și Câmpia Turzii. Pe tronsonul Chețani- Câmpia Turzii construit de Straco observăm o adevărată desfășurare de forțe din partea subcontractorului Marcotim pe partea de terasamente", spun cei de la Pro Infrastructură.

Şi pe tronsonul de 15 km dintre Chețani și Câmpia Turzii, în ciuda problemelor cu plata lucrărilor din partea CNAIR, lucrurile au merg tot mai bine.

"Pe lotul vecin Chețani- Iernut construit de Astaldi- Max Boegl cei de la Max Boegl lucrează în ritm susținut la așternerea stratului final de asfalt în apropierea viaductului peste Mureș de la Bogata”, au mai scris cei de la Pro Infrastructură.

Comenteaza