Vremea se menţine frumoasă. Prognoza pentru marţi şi miercuri

Vremea se menţine frumoasă. Prognoza pentru marţi şi miercuri
Sfârşitul lunii august readuce căldura şi, implicit, temperaturile ridicate.

Marţi vremea se va menţine în general frumoasă şi va continua să se încălzească uşor, devenind caldă pentru această perioadă, mai ales în vestul, centrul, nordul şi nord-estul ţării, informează Administraţia Naţională pentru Meteorologie.

Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după-amiaza şi noaptea în nord-vest, nord şi la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în timpul zilei în Banat şi pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 32 de grade, iar cele minime între 6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 21 de grade în Delta Dunării.

Miercuri vremea se va menţine în general frumoasă şi uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări, mai ales după-amiaza şi seara, în zonele montane şi în regiunile nordice, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 32 de grade, iar cele minime între 10 şi 21 de grade.

 

Comenteaza