Vremea rea închide o porțiune din Transalpina

Vremea rea închide o porțiune din Transalpina

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNAIR) și Poliția Rutieră au luat decizia de a opri circulația pe Transalpina între Rânca și Obârșia Lotrului din cauza poleiului.

Circulația a fost închisă de vineri, 8 octombrie. Conform CNAIR, decizia a fost luată din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei) și pentru siguranța participanților la trafic. Astfel, circulația este închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 - km 59+800).

"Precizăm că măsura închiderii temporare a circulației rutiere pe acest sector de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă", a transmis CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Comenteaza