Foto Vine canicula peste România! Pensiuni la munte, CU PISCINĂ, în Cluj

Se anunță temperaturi aproape de 40 de grade Celsius până la final de săptămână. O soluție pentru a te răcori este o fugă la o pensiune cu piscină din zona de munte.

Pensiunea Margau Apuseni-Adults Only

Pe langa piscina superba cu priveliste asupra dealurilor din judetul Cluj, aici vei gasi si un ciubar numai bun de folosit pe timpul iernii. Ce e mai frumos decat sa bei un pahar de vin fiert stand in mijlocul zapezii scufundat in apa fierbinte? Vei avea acces la o bucatarie complet utilata si un gratar in gradina. 

Pensiunea Ana si Irina

O cabana cu piscina in apropiere de Cluj, amplasata intr-o oaza de liniste, in Muntii Apuseni. Pentru a avea acces la piscina, jacuzzi si SPA, nu va trebui sa platesti suplimentar, iar in pretul camerei este inclus si micul dejun.  Cei care aleg sa petreaca o vacanta aici, se vor putea relaxa pe lacul Fantanele sau vor putea face calarie pe dealurile din zona. 

Charming home with a view, jud. Cluj

La doar 10 minute de centrul orasului Cluj, intr-o zona linistita, cu un loc de joaca pentru copii, dar si un ciubar cu apa calda pentru zilele in care vrei sa te relaxezi.  In plus, in zilele calduroase de vara, piscina cu o adancime de 1.4 m va sta la dispozitie pentru a va racori. 

MAI MUTE AICI!

Comenteaza