Testări gratuite pentru depistarea cancerului de col uterin, în Cluj. Vezi când te poți testa

Testări gratuite pentru depistarea cancerului de col uterin, în Cluj. Vezi când te poți testa
| Foto: jurnalgiurgiuvean

În vederea prevenirii și depistării precoce a cancerului de col uterin, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca continuă seria testărilor gratuite la nivelul județului.

În județul Cluj sunt continuate testările gratuite HPV și Babeș-Papanicolau. De data aceasta, testările au loc în Florești, în Parcul Poligonului.

"Un test de 5 minute pentru 5 ani de liniște. Sănătatea este pe primul loc. Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, continuă seria testărilor gratuite la nivelul județului Cluj în vederea prevenirii și depistării precoce a cancerului de col uterin”, a transmis Consiliul Județean Cluj.

Femeile interesate sunt așteptate luni, 31 iulie, între orele 15:00-20:00 și marți, 1 august, în intervalul orar 15:00-20:00.  
Pot participa la activitățile de testare femeile cu vârsta cuprinsă între 24 și 64 de ani, cu domiciliul în oricare dintre județele: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj și Satu Mare.

Programările se fac la numărul de telefon 0215 277 598. Vor fi primite și femeile fără programare, însă vor avea prioritate cele care au programare. 
 

Comenteaza