Plouă în toată ţara! Prognoza pentru Cluj, până la final de săptămână

Plouă în toată ţara! Prognoza pentru Cluj, până la final de săptămână

Vreme instabilă prognozează meteorologii pentru azi, în toată ţara, însă ploile vor continua până la final de săptămână. 

Instabilitate atmosferică temporar accentuată, până în 1 iunie (ora 10.00)

Temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată, îndeosebi în regiunile vestice, nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte, apoi cu precădere în estul, sudul, centrul și nordul teritoriului. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...50 l/mp.

Vremea joi, 30 mai 2019

Vreme instabilă prognozează meteorologii pentru azi. Ploi torenţiale, vijelii şi căderi de grindină se vor înregistra azi în nord, vest şi centru iar spre seară în centru, est şi sud. Cantităţile de apă pot ajunge la 35-40 de l/mp. Temperaturile se vor încadra între 19 de grade în Dealurile de Vest şi 30 de grade în Bărăgan şi Dobrogea.

Vremea până duminică, 2 iunie 2019

Următoarele 3 zile vor fi asemănătoare din punct de vedere meteorologic. Va ploua în aproape toată ţara, ploile vor fi însoţite de descărcări electrice, iar vântul va sufla cu intensificări. Maximele termice se vor încadra între 19 şi 30 de grade, iar minimele vor fi de 10 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca 

Vineri, 31 Mai 2019
Averse de ploaie
Temperatura minima: 13° C
Temperatura maxima: 21° C
Precipitatii: 12 mm

Sambata, 1 Iunie 2019
Câteva averse de ploaie si furtuni
Temperatura minima: 14° C
Temperatura maxima: 20° C
Precipitatii: 14 mm

Duminica, 2 Iunie 2019
Câteva averse de ploaie si furtuni
Temperatura minima: 13° C
Temperatura maxima: 22° C
Precipitatii: 10 mm

Comenteaza