News alert Nu scăpăm de vremea rea! CODUL PORTOCALIU de vreme severă a fost prelungit

Nu scăpăm de vremea rea! CODUL PORTOCALIU de vreme severă a fost prelungit

Cea mai mare parte a țării, printre care și județul Cluj se află, în continuare, sub atenționare de instabilitate atmosferică accentuată și ploi abundente.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cea mai mare parte a Moldovei, Transilvaniei, Maramureșului și a zonei montane se află până miercuri la ora 3:00 sub atenționare COD PORTOCALIU de vreme instabilă și ploi abundente. Vor fi averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 35...50 l/mp și izolat peste 60...80 l/mp.

Nu scăpăm de vremea rea! CODUL PORTOCALIU de vreme severă a fost prelungit

De asemenea, de miercuri de la ora 3:00 și până la ora 22:00, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, mai ales după-amiaza și seara, local în zona de munte, precum și în nord-estul, centrul și sud-estul țării. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20...30 l/mp și izolat 40...45 l/mp.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza