Minivacanţa de 1 Decembrie închide centrul de vaccinare din aeroport

Minivacanţa de 1 Decembrie închide centrul de vaccinare din aeroport

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj îşi informează pasagerii că în minivacanţa de 1 Decembrie centrul de vaccinare din incintă are program special. 

Autorităţile vorbesc despre prelungirea vacanţei de 1 decembrie şi pe data de 29 noiembrie, dar cei de la centrul de vaccinare din aeroportul clujean au decis să fie în pauză doar două zile.  

"Stimați pasageri, vă informăm că în perioada 30 Noiembrie - 1 Decembrie 2021, cabinetul de vaccinare din incinta Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj este ÎNCHIS.

Înafară de perioada mai sus menționată, cabinetul de vaccinare funcționează zilnic între orele 08:00 – 20:00 și nu este nevoie de programare.Vă mulțumim!", a anunţat instituţia pe pagina oficială de socializare. 

Centrul de vaccinare este amplasat în zona publică a Terminalului de Sosiri și dispune de toate dotările și facilitățile necesare.

Serul folosit este Janssen produs de Johnson&Johnson,  administrat în doză unică, iar persoanele vaccinate primesc pe loc dovada imunizării. În centrul de vaccinare din incinta Aeroportului Cluj se pot vaccina atât cetățenii români cât și cetățenii din Uniunea Europeană și cei cu rezidență în România. 

Comenteaza