Horoscop chinezesc 28 noiembrie – 4 decembrie. 3 zodii vor primi vești proaste

Horoscop chinezesc 28 noiembrie – 4 decembrie. 3 zodii vor primi vești proaste

 Zodiacul chinezesc pentru 28 noiembrie – 4 decembrie 2022 aduce vești proastre pentru trei nativi zodiac.

Șobolan
Trebuie să acorzi mai multă atenție soluțiilor decât problemelor în cauză. Dacă ești în căutare de răspunsuri, în primul rând, nu te minți singur. Ascultă-ți vocea interioară, deoarece este motorul care îți poate aduce fericirea.

Bivol
În perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, concentrează-te pe nevoile tale. Înainte de a accepta ceva, fii sigur că ți-l dorești cu adevărat. Dacă vrei ca dorințele să se îndeplinească, scrie-le pe-o hârtie, apoi imaginează-ți că oamenii și Universul contribuie la transpunerea lor în realitate.

Tigru
Săptămâna viitoare este foarte importantă pentru timp de calitate cu persoane dragi. Fii implicat acolo, nu te prezenta doar ca o „piesă de mobilier”. Dacă ai rețineri în a-ți desfășura activitatea, analizează acest sentiment și ce anume te forțează să bați pasul pe loc.

Dragon
Stai mai mult cu persoanele dragi. Timpul petrecut în preajma lor este terapeutic pentru tine. Practică mai mult compasiunea și toată lumea va fi fericită.

Iepure
Vrei mai mult spațiu în această săptămână, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi ție. Dacă descoperi rezistență din partea cuiva cu care interacționezi, înțelege că nu toată lumea te place.

Șarpe
Trebuie să ai mai multă încredere în forțele proprii. Doar așa vei putea merge mai departe. Respectă-ți mereu promisiunile, pentru ca și restul să își păstreze încrederea în tine.

Cal
Zodiacul chinezesc îți recomandă să fii mai tandru și vedea impactul pozitiv al acțiunilor tale. Exploatează-ți energia Yin în perioada 28 noiembrie – 4 decembrie.

Capră
Nu te angaja în proiecte despre care nu ești 100% sigur că le poți duce la capăt. Orice mică eroare îți poate scădea drastic încrederea de sine, ceea ce nu te avantajează deloc, mai ales în această perioadă din an.

Maimuță
Axează-te mai mult pe sentimente și mai puțin pe gânduri. Ai nevoie de astfel de experiențe, pentru a-ți descoperi adevăratul potențial. Dacă o persoană din anturajul tău are influențe negative asupra ta, încearcă să limitezi contactul și, mai ales, să nu reacționezi la cuvintele pe care ți le aruncă.

Cocoș
Dăruiește și primește în aceeași măsură, ca să nu acumulezi frustrări. Vei simți nevoia să te conectezi cu cineva la un nivel mai profund.

Câine
Se anunță o săptămână specială, în care conexiunea cu oamenii din jurul tău este la cote maxime. Profită de starea asta, ai încredere în instinctul tău și acționează diferit. Așa te poți disciplina mai mult și acționa pozitiv în toate domeniile.

Mistreț
Spune clar și ferm ce îți doreșți și nu îi lasă pe alții să îți dirijeze drumul. Alegerea stă doar în mâinile tale. Dacă întâmpini obstacole prea mari, nu ezita să ceri ajutorul celor în care ai încredere deplină. Chiar nu este o regulă să le faci singur pe toate.

sursă: playtech.ro.

Comenteaza