HOROSCOP 21 octombrie 2018

HOROSCOP 21 octombrie 2018

 Iata ce va rezerva astrele, in functie de zodie, pentru ziua de duminică, 21 octombrie 2018.
 

Horoscop 21 octombrie 2018 - Berbec

Ziua te invită la odihnă, la recuperarea vitalității prin orice mijloace ai la îndemână. Vor exista și momente în care ți se va cere să te mobilizezi, dar vei face față onorabil.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Taur

Prietenii sau rudele vin cu propuneri care te atrag imediat. Problema e că nici ei nu sunt convinși că intențiile lor sunt atât de bune, încât să merite să fie puse în aplicare.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Gemeni

S-ar putea să ți se pară că cei din jur sunt cuprinși de lene și ar trebui să îi ajuți să iasă din starea aceasta. Poate că nu e chiar așa și ar fi bine să îi lași să facă ce vor.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Rac

Chiar dacă nu te deplasezi prea mult, gândurile tale vor zbura departe, în timp sau în spațiu, la o persoană dragă. Este o zi care ți se potrivește, deși aduce cam multă melancolie.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Leu

Te poți trezi animat de dorințe mai puțin obișnuite, vrei să descoperi lucruri ascunse, să cercetezi tainele aflate dincolo de aparențe.

Horoscop 21 octombrie 2018 – Fecioară

Partenerul de viata sau colaboratorii te vor solicita din plin la finalul acestei saptamani.Duminica este nevoie sa te iti indrepti atentia catre cheltuielile comune cu neamurile sau partenerii profesionali.  

Horoscop 21 octombrie 2018 – Balanta

Fii prudent si dozeaza-ti eforturile, intrucat organismul va da semne serioase de oboseala. Atat relatiile colegiale, cat si cele parteneriale sunt tensionate. Poate ar fi bine sa renunti la unele colaborari care chiar îți creează prea multă zarvă in viață.

Horoscop 21 octombrie 2018 -Scorpion

Duminica se pot accentua afectiunile legate de sistemul circulator. Adopta o dieta sezoniera, plimba-te in aer liber si odihneste-te mai mult. Atentie la conflictele din sfera muncii!

 Horoscop 21 octombrie 2018 - Sagetator

Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, insa cu putin efort si bunavointa totul se poate rezolva. Duminica ar fi bine sa mergi la o petrecere sau tu sa organizezi una pentru cei dragi.

 
Horoscop 21 octombrie 2018 - Capricorn

Duminica ocupa-te de treburile gospodaresti, planifica-ti vizite in locurile natale si stai de vorba cu membrii familiei. Beneficiezi de protectie divina, insa fii mai receptiv la mesajele subtile ale cotidianului.

 
Horoscop 21 octombrie 2018 - Varsator

Duminica ar fi bine sa mergi intr-o excursie sau sa te intalnesti cu prietenii apropiati. Fii prudent la imaginea personală pe care o oferi celorlalti!

 
Horoscop 21 octombrie 2018 - Pesti

Duminica te vei simti mai bine. Ingrijorarile legate de castigurile tale nu sunt fondate. Cu putin efort iti poti gestiona mai bine banii si cheltuielile.

 

Etichete
Comenteaza