HOROSCOP 12 ianuarie 2018

HOROSCOP 12 ianuarie 2018
HOROSCOP 12 ianuarie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 12 ianuarie 2018.

HOROSCOP 12 ianuarie 2018 - Berbec

Primesti vesti bune din punct de vedere financiar, lucru care te incanta, mai ales ca ai depus foarte mult efort pentru acesti bani. Deja poti sa iti faci planuri.

 

HOROSCOP 12 ianuarie 2018 - Taur

La job apare o situatie mai stresanta care te solicita destul de mult. Daca nu vrei sa ai necazuri cu seful, va trebui sa te pregatesti sa stai la ore suplimentare.

 

HOROSCOP 12 ianuarie 2018 - Gemeni

Te vezi nevoit sa preiei munca unui coleg care tocmai a plecat si asta nu iti convine. Inainte de a discuta cu sefii, gandeste-te la o varianta convenabila. Trebuie sa existe o solutie.

 

HOROSCOP 12 ianuarie 2018 - Rac

Apare o problema si ai nevoie urgenta de niste bani. S-ar putea sa fi nevoit sa ceri ajutorul cuiva. Ai grija, insa, la cine apelezi, nu ar fi de dorit sa afle toata lumea despre asta.

 

HOROSCOP 12 ianuarie 2018 - Leu

Te lasi atras intr-o discutie in contradictoriu de o persoana care nu a fost niciodata de partea ta. Renunta sa te implici, cel mai bine ar fi sa eviti confruntarea.

 

HOROSCOP 12 ianuarie 2018 - Fecioara

Incepi saptamana bine si ai parte de rezultate bune in tot ceea ce faci. Daca dai un examen, poti obtine chiar nota maxima. La job cineva important te lauda pentru ideile tale.

 

HOROSCOP 12 ianuarie 2018 - Balanta

Te ocupi de ceva ce tine de familie. Ai promis ca rezolvi ceva si nu poti sa dezamagesti. Nu spera sa te culci mai devreme, seara niste prieteni iti fac o surpriza si vin in vizita...

 

HOROSCOP 12 ianuarie 2018 - Scorpion

Primesti niste sfaturi de la cineva din familie si ar fi indicat sa tii cont de ele. In viata amoroasa pot aparea niste schimbari. Iti place, pentru ca te simti, din nou, ca la inceput.

 

HOROSCOP 12 ianuarie 2018 - Sagetator

Nu-ti vine sa crezi, iar ai cheltuit mai mult decat trebuia si ai reusit sa acumulezi si niste datorii... De data asta "scapi" usor: o ruda se ofera sa te ajute, chiar fara sa-i ceri.

 

HOROSCOP 12 ianuarie 2018 - Capricorn

Ar fi trebuit sa rezolvi ceva pentru partenerul de viata, insa nu ai avut timp. Gandeste-te ce explicatii dai, altfel risti sa-ti petreci toata seara raspunzand la intrebari.

 

HOROSCOP 12 ianuarie 2018 - Varsator

Vei avea o zi destul de agitata, dar frumoasa. La sfarsit vei constata ca ai avut parte de cateva ore pline de satisfactie si in care te-ai simtit cu adevarat liber. Bucura-te de asta.

 

HOROSCOP 12 ianuarie 2018 - Pesti

Nu prea ai avut timp de socializare in ultima vreme, insa astazi iti iei revansa. Petreci momente placute alaturi de prieteni vechi si va amintiti cu drag de vremurile de alta data.

 

Comenteaza