Evenimentele de marţi

Evenimentele de marţi

Iulius Mall

 

Tombola Office Building 16 - 28 Februarie

 

în perioada 16-28 februarie angajaţii firmelor din Office Building pot participa la o tombolã pe care Iulius Mall o realizeazã numai pentru ei. La cumpãrãturi de minim 70 de lei pot câştiga zilnic premii de la Coca-Cola, iar sãptãmânal prin tragere la sorţi cei norocoşi pot intra în posesia unui minilaptop ASUS.

 

Tombola KidsLand 16 februarie - 8 Martie

Shopping-ul la Iulius Mall se premiazã! Copiii vor fi încântaţi de aceastã promoţie care se adreseazã direct lor, dar şi familiei. La cumpãrãturi de minim 50 de lei pot câştiga zilnic premii de la Cappy Junior, iar sãptãmânal prin tragere la sorţi: vouchere de cumpãrãturi, invitaţii la Kidsland sau cosmetice Oriflame pentru copii. Marele premiu cu siguranţã le va stârni curiozitatea şi poate cã le va oferi un nou hobby, anume sã descopere misterele piramidelor. Iulius Mall îi trimite în Egipt, într-o excursie pentru toatã familia!

 

 

Primãria Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj şi Centrul pentru promovarea Culturii Tradiţionale Cluj sãrbãtoresc “Dragobetele”.

 

Programul manifestãrilor este urmãtorul:

 

13.00-14.00 – “Dragobetele sãrutã fetele!”

Primarul municipiului Cluj-Napoca va împãrţi flori doamnelor şi domnişoarelor, împreunã cu un alai de feciori, îmbrãcaţi în haine populare, în centrul municipiului.

 

13.00-19.00 – Expoziţie organizatã de Asociaţia Meşterilor Populari din Cluj în holul Casei de Culturã a Studenţilor din Cluj-Napoca .

 

14.30 - Expoziţie organizatã de cãtre elevii Liceului de Arte Plastice Romulus Ladea în holul Casei de Culturã a Studenţilor din Cluj-Napoca .

 

17.00-19.00 – “Cântã Dragobetele” – Spectacol folcloric cuprinzând cântece de dragoste din folclorul românesc în sala de spectacole a Casei de Culturã a Studenţilor din Cluj-Napoca.

 

20.00-22.00 – “Dragobetele joacã fetele” - Searã cu specific folcloric românesc la restaurantul Casa Ardeleanã, unde va avea loc şi un concurs cu premii oferite de Casa Ardeleanã şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj pentru cel mai frumos joc în compania Dragobetelui. 

 

Casa Matei

 

Expoziţia ”50 de cenţi în monezi strãine” a graficianului mexican Benito Cabanas de la ora 18.00

 

Biserica Sf. Mihail din Piaţa Unirii

 

Concert de Orgã în interpretarea lui Michele Sartori, organizat de Centrul Cultural Italian. Evenimentul are loc începând cu ora 19.00.

 

Colegiul Academic al Universitãţii Babeş-Bolyai

 

Lansarea de carte UBB 90 a liniei germane. Vor fi prezentate volumele lui Andrei Marga, Wolfgang W. Breckner, Tiberiu Trif, Lászlo Rákosy. Evenimentul va avea loc la 12.00, în Foaierul Colegiului Academic al UBB.

Comenteaza