Ești pasionat de fotbal? Urmărește evenimentele sportive preferate de pe unul din aceste televizoare

Ești pasionat de fotbal? Urmărește evenimentele sportive preferate de pe unul din aceste televizoare

Televizoarele din ultimele generații sunt din ce în ce mai performante, iar pe lângă evoluția tehnologiei, devine puțin mai dificil să alegi din sutele de televizoare prezente pe piață.

Adevărul este că anumite televizoare sunt mai bune pentru vizionat filme, altele pentru jocuri video, iar altele pentru a viziona evenimente sportive. Toate aceste tipuri de conținut sunt destul de diferite și necesită alte caracteristici. Este foarte posibil să găsiți un televizor care să fie potrivit pentru mai multe tipuri de conținut, dar dacă vine vorba despre a viziona meciul de fotbal sau tenis, iată care sunt cele mai bune televizoare.

Sony KD-75ZH8

Dacă ceea ce doriți este să aveți un televizor din categoria premium, acesta este acest Sony KD-75ZH8, care nu are nimic în minus față de alte televizoare mai scumpe. Cu un ecran mare de 78 inci, rezoluție 8K și un sistem de sunet creat pentru a vă bucura de cea mai realistă experiență, este perfect pentru a urmări sporturile preferate. De asemenea, dacă sunteți interesat de design, acesta este un model compact, cu rama subțire, astfel încât să vă concentrați în totalitate pe Champions League sau Roland Garros, iar marginea smart TV-ului să vă distragă atenția de la acțiune.

Samsung QE65Q700T

Dacă doriți să vă bucurați de întregul potențial al rezoluției 8K, cu unul dintre cele mai rapide procesoare și un ecran care este printre cele mai bune de pe piață, dar fără a vă cheltui toate economiile, acesta este modelul perfect. Datorită celor 6 difuzoare, veți simți că vă aflați în centrul acțiunii. Acesta are 65 de inci, ecran cu tehnologie QLED, funcție HDR și inteligență artificială pentru a optimiza imaginea și a îți oferi cea mai bună experiență.

Samsung QE75Q75T

În gama medie, cu o luminozitate imbatabilă datorită tehnologiei anorganice Quantum cu 16 biți, găsim acest Samsung QE75Q75T care continuă să fie un televizor excelent. Are o diagonală de 75 de inci, un ecran QLED cu rezoluție 4K și tehnologie HDR. Când vine vorba despre televizoare potrivite pentru sporturi, acesta este o alegere foarte bună.

Sony KD-77AG9 4K

Într-o gamă medie spre înaltă avem acest televizor inteligent Sony. Are unul dintre cele mai complete comenzi și Acoustic Surface Audio + care vă va permite să aveți cea mai captivantă experiență de sunet pentru a vă bucura de meciurile și competițiile preferate. Este un televizor cu ecran OLED cu rezoluție 4K și funcție HDR, deci este o alegere potrivită.

Sony KD-43XH8096

Dacă dimensiunea este o problemă pentru dumneavoastră, acest televizor mic de 43 inci vă va oferi toate caracteristicile modelelor mai mari. Cu un design unic și elegant, proiectat cu o ramă îngustă, vă permite să vă concentrați asupra evenimentelor sportive fără a fi distras. Sony are tehnologii de afișare Motionflow XR și TRILUMINOS care vă îmbogățesc experiența vizuală RGB, oferind imagini mai realiste cu acțiune fluidă, astfel încât să nu ratați nicio trecere. Acest televizor are ecran LED cu rezoluție 4K, fiind o altă opțiune în această gamă de televizoare.

LG 55NANO866NA

Dacă bugetul este redus sau nu doriți să cheltuiți foarte mulți bani, dar nu doriți să faceți rabat la calitate, echilibrul perfect este acest model 4K cu NanoCell. Combinația perfectă pentru a vă bucura de Formula 1 cu culorile sale spectaculoase pure sau dinamica meciurilor din Champions League.

Hisense 55A7100F

Dacă ceea ce doriți este un Smart TV special gândit pentru sport, acest televizor este o achiziție excelentă care împărtășește aproape toate caracteristicile celor mai puternice televizoare inteligente. Cu rezoluție 4K și HDR10, are un ecran de neegalat în această gamă. Are un mod sport pentru ca meciurile tale de fotbal să aibă o mișcare mai fluidă și uniformă. Este, de departe, o alegere minunată pentru iubitorii de sport care vor să urmărească meciurile sau turneele din confortul casei.

Philips 58PUS8555 / 12

În cele din urmă, dacă aveți nevoie de un Smart TV cu toate caracteristicile și un design exclusiv, cu o calitate excelentă a imaginii și a sunetului, acest televizor este cel mai complet și echilibrat. Acesta are un ecran cu rezoluție 4K și control vocal.  Are inteligență artificială, dar și tehnologie Ambilight pentru a oferi o experiență imersivă imbatabilă. Are tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o imagine incredibilă.

Indiferent pe care din aceste televizoare îl alegeți sau pentru ce televizor optați în general, dacă este vorba despre sport, asigurați-vă că rezoluția și dimensiunea ecranului sunt echilibrate, că are o rată de împrospătare potrivită, că imaginile pe care le redă sunt fluide și nu sacadate, în așa fel încât să fie o plăcere să urmăriți evenimentul preferat. Nu prea puteți da greși, în general, dar dacă televizorul este prea mare, iar distanța dintre locul de șezut și locul în care plasați televizorul este prea mică, atunci veți avea o problemă. Este bine să optați pentru un televizor mai mic atunci când distanța de privire este mică. Dacă aveți spațiu mai mare, puteți opta și pentru un televizor mai mare.

 

Comenteaza