Cu un pas mai aproape de SUA: cursă nouă de pe Aeroportul Cluj

Cu un pas mai aproape de SUA: cursă nouă de pe Aeroportul Cluj
Clujenii sunt cu un pas mai aproape de a ajunge cu uşurinţă pe continentul american. Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj (AIAIC) a anunţat lansarea unui nou zbor, spre unul dintre principalele noduri aeriene.

Astfel, începând cu data de 27 octombrie, pasagerii vor putea călători de la Cluj spre Varşovia, capitala Poloniei, iar ulterior spre alte destinaţii din Europa, respectiv din întreaga lume, cu un singur bilet. 

Cursele, operate de compania aeriană Eurolot, vor avea o frecvenţă de şase zboruri/ săptămână.

"Această destinaţie a fost recent inclusă într-un acord code-share între LOT Polish Airlines şi Eurolot, multiplicând astfel posibilităţile de conexiune ale pasagerilor clujeni, spre destinaţii din întreaga lume. Prima destinaţie Eurolot deschisă de pe Aeroportul Internaţional Cluj va asigura o soluţie eficientă şi comodă pentru pasagerii care tranzitează aeroportul din Varşovia, prin intermediul unui bilet unic achiziţionat pentru destinaţia finală", au declarat reprezentanţii aerioportului.

În oferta de conexiuni pentru pasagerii de pe ruta Cluj-Varşovia sunt incluse 32 de noi destinaţii,  precum New York, Chicago, Toronto, Moscova, Amsterdam, Copenhaga, Paris Charles de Gaulle, Londra Heathrow, Frankfurt, Budapesta, Stockholm sau Stuttgart.

Comenteaza