CNAIR anunță posibile întreruperi ale serviciului de emitere rovinietă și peaj

CNAIR anunță posibile întreruperi ale serviciului de emitere rovinietă și peaj

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că, marți noaptea, sunt posibile întreruperi ale serviciului de emitere rovinietă și peaj.

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale din România că de marți de la ora 23.00 până miercuri la ora 1.00 există posibilitatea ca activitatea de emitere a rovinietelor și peajelor, în punctele de distribuție aparținând OMV Petrom să se desfășoare cu întreruperi, ca urmare a efectuării unor lucrări de mentenanță ale sistemului informatic propriu al distribuitorului.

În aceste condiții, pentru a evita aplicarea unor sancțiuni contravenționale, în situația în care nu se reușeste achitarea rovinietei/peajului în aceste puncte, utilizatorii au obligația de a achita tarifele prin intermediul portalului www.erovinieta.ro, a aplicației mobile etarife, în punctele de distribuție ale celorlalți distribuitori autorizați sau prin intermediul serviciului de mesaje scurte (SMS).

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza