Ce face scorţişoara pentru frumuseţea ta. TOP 3 beneficii

Ce face scorţişoara pentru frumuseţea ta. TOP 3 beneficii

Descoperă beneficiile scorţişoarei pentru frumuseţe, ele făcând acest ingredient indispensabil ritualului tău de beauty!

Mască anti-acnee
Amestecă două linguri de miere, 1 linguriţă de nucşoară şi 1 linguriţă de scorţişoară. Aplică amestecul obţinut pe toată suprafaţa feţei şi lasă să acţioneze timp de 30 de minute. La clătire, masează-ţi uşor tenul, cu mişcări circulare, pentru a reduce roşeaza, umflăturile şi pentru a elimina pielea moartă. Datorită scorţişoarei, care este antimicrobiană şi a mierii care este un umectant antibacterian natural, vei obţine în urma aceste măşti/scrub un ten mai curat şi mai catifelat!

 
Scrub natural
Pentru un exfoliant rapid şi eficient, amestecă o linguriţă de scorţişoară, o linguriţă de zahăr şi 1 lingură de miere. Aplică pe toată faţa, masând uşor pentru a elimina celulele moarte şi pentru a obţine o piele netedă, asemenea unui ten de bebeluş!

Buze mai voluptoase
Atenţie! Nu ai nevoie de botox pentru buze mai pline! Îţi trebuie doar puţină scorţişoară şi puţin ulei de măsline sau vaselină cosmetică. Ungeţi buzele cu un strop de ulei sau vaselină, iar apoi, cu degetele, masează-le cu scorţişoară, dintr-un colţ în altul. Bonus? Scorţişoara te scapă şi de mirosul neplăcut de usturoi, de exemplu.

Comenteaza