Atenționare nowcasting: COD GALBEN de ceaţă densă în judeţul Cluj cu vizibilitate sub 50 m izolat

Atenționare nowcasting: COD GALBEN de ceaţă densă în judeţul Cluj cu vizibilitate sub 50 m izolat

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți 11 octombrie, la ora 5 dimineaţa, o atenționare nowcasting pentru COD GALBEN de ceaţă valabilă până la ora 8. 

Valabil de la: 11-10-2022 ora 5:55 până la: 11-10-2022 ora 8:00

În zona: Județul Cluj: Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Apahida, Mihai Viteazu, Feleacu, Jucu, Moldovenești, Călărași, Petreștii de Jos, Săndulești, Ciurila, Tureni, Aiton, Ploscoș;

Se vor semnala: Ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 metri, izolat sub 50 metri.

IPJ Cluj a transmis un mesaj pentru şoferi îndemnând la prudenţă şi atenţe la volan: "În această dimineața, în anumite părți ale județului se înregistrează ceaţă care determină scăderea vizibilităţii.

Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenția la volan, să mărească distanța de siguranță între vehicule şi să folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor.

De asemenea, manevrele de depășire să fie evitate pe cât posibil, iar dacă este necesar, să fie realizate numai după o asigurare temeinică", a transmis IPJ Cluj. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza