Atenție, transport cu gabarit depășit prin Cluj! Vezi traseul

Atenție, transport cu gabarit depășit prin Cluj! Vezi traseul
| Foto: imagine cu caracter ilustrativ

Un transport agabaritic va tranzita județul Cluj în perioada 4 – 7 septembrie 2023. 

Vehiculul transportă o structură metalică. Traseul este următorul: Borș II PTF – A3 – DN19 – Centura Oradea – DN1 – A3 – DN1F – Cluj-Napoca – Centura Apahida Vâlcele - DN1C – DN17 –Beclean – DN17 – VO Suceava – DN2 – DN28A – DN28 – DN28D - Iași – DN28 – DN24B – Albița PTF.

“Lățimea maximă a vehiculului este de 4 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de două autovehicule de însoțire autorizate și de un echipaj al poliției rutiere.  Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, transmit reprezentanții CNAIR. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza