Atenție, șoferi! Drum din Cluj, blocat din cauza condiţiilor meteo. Circulația este deviată

Atenție, șoferi! Drum din Cluj, blocat din cauza condiţiilor meteo. Circulația este deviată

Circulaţia rutieră este restricţionată, miercuri dimineaţă, pe două drumuri naţionale şi pe două drumuri judeţene din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, probleme sunt pe DN 1R, care este blocat în localitatea Sâncraiu, judeţul Cluj, traficul fiind deviat pe DJ 126, prin localitate.

Este blocat parțial și DN57B - la kilometrul 1+200 de metri, pe raza orașului Oravița (județul Caraș-Severin), din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, zidul de sprijin al taluzului s-a prăbușit în albia unui râu, afectând și suprafața de rulare. Un sens de mers este blocat, circulându-se deviat;

DE asemenea, DJ 672C este blocat în zona localității Runcu, județul Gorj, iar DJ 223B este blocat la km. 49+200 de metri, între localitățile Dorobanțu și Traian, județul Tulcea.

Nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluența traficului pe arterele principale.

Pentru a permite executarea unor lucrări la carosabil, circulația este restricționată pe banda de urgență și pe prima bandă pe sensul către Sebeș al autostrăzii A1 Sibiu – Deva, între kilometrii 275 și 276+500 de metri, în zona localității Aciliu, județul Sibiu.

În județul Tulcea, circulația rutieră pe DN22D se desfășoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 1+200 de metri (ieșirea din orașul Măcin către localitatea Horia), după ce un pod din acest loc s-a surpat.

De asemenea, pe DN6 Drobeta-Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localității Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), județul Mehedinți, se execută lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Astfel, circulația se desfășoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloți de circulație.

"Pentru prevenirea accidentelor de circulație, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să mărească distanţa de siguranţă între vehicule", transmite IGPR.

Comenteaza