Arde grăsimea de pe abdomen cu dieta cu vişine. Meniu pentru 7 zile
- Scris de Ziua de Cluj
- 11 Iun 2018, 10:43
- Utile
- Ascultă știrea

Vişinele sunt aliatul perfect pentru a pierde în greutate. Acestea topesc în special grăsimea de pe abdomen şi sunt perfecte pentru diete.
Luni
Mic dejun: un ou fiert, doua linguri de branza de vaci, o cafea cu lapte.
Pranz: supa de pui, o felie de paine, sote de fasole verde, 200 de grame de visine.
Cina: orez cu ciuperci, salata de sfecla, un pahar de 250 de mililitri de suc de visine.
Marti
Mic dejun: trei linguri de branza de vaci, o felie de paine prajita, cafea.
Pranz: supa de legume, carne de peste la gratar, piure de cartofi (150 de grame), usturoi, 250 de grame de visine.
Cina: ghiveci de legume cu salata verde, o felie de paine, o felie de tarta cu visine confiate.
Dieta cu caise: Slabesti pana la 4 kg intr-o saptamana. Vezi meniul pentru o zi!
Miercuri
Mic dejun: 300 de grame de visine.
Pranz: supa de legume, salata din ciuperci, ardei, masline, castraveti, rosii, 250 de mililitri de suc de visine proaspat.
Cina: friptura de pui (150 de grame), salata verde, 200 de grame de visine.
Joi
Mic dejun: cereale integrale cu lapte, 100 de grame de visine.
Pranz: supa de pui cu legume/supa de pui cu taitei, friptura de vita (100 de grame) cu cartofi natur (150 de grame), 250 de grame de visine.
Cina: piure de cartofi (150 de grame) cu friptura de pui la cuptor (150 de grame), salata de rosii cu castraveti, o felie de tarta cu visine.
Vineri
Mic dejun: iaurt degresat cu fulgi de porumb, 100 de grame de visine.
Pranz: supa de legume, peste slab la gratar cu lamaie, un pahar de 250 de mililitri de suc de visine.
Seara: supa de pui, friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde, 200 de grame de visine.
Sambata
Mic dejun: ou fiert, doua linguri de branza de vaci, cafea cu lapte.
Pranz: supa de curcan, pui la gratar cu garnitura de cruditati (morcovi, telina, lamaie, etc), prajitura de visine sau 150 de grame de visine.
Cina: supa de curcan, 200 de grame de visine.
Duminica
Mic dejun: iaurt degresat, o felie de paine prajita si 100 de grame de visine.
Pranz: supa de legume, friptura de pui cu salata verde, 250 de mililitri de suc de visine.
Cina: peste la gratar cu legume la cuptor, salata de fructe (100 de grame de visine, iar restul fructelor dupa preferinta).