Winners Open 2021. Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian a câștigat duelul 100% românesc de pe tabloul de dublu

Winners Open 2021. Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian a câștigat duelul 100% românesc de pe tabloul de dublu

Cele două jucătoare au învins cuplul format din Irina Bara și Mihaela Buzărnescu, în super tie-break, scor 6-7, 6-2, 11-9.

Niciuna dintre perechi nu au putut face diferența în primul set, care s-a încheiat după 55 de minute cu victoria Irinei Bara și Mihaelei Buzărnescu, scor 7-6(3).

În cel de-al doilea set, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au început mai bine și au reușit să câștige primele două game-uri. Bara și Buzărnescu au reușit să egaleze, însă Bogdan și Cristian au continuat jocul bun și și-au adjucat setul secund cu 6-2.

Deși a pornit furtunos în super tie-break, cu un 3-0, perechea Bara/Buzărnescu a ratat două mingi de meci, iar Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au reușit să se impună, scor 6-7, 6-2, 11-9, după o oră și 36 de minute.

În celelalte partide ale zilei, perechile Piter/Sherif și Simion Talabă au reușit să treacă de cuplurile Krunic/Marozava, respectiv Kalashnikova/Mihalikova și s-au calificat în sferturile de finală ale tabloului de dublu.

La simplu, Seoane Mendez a obținut un loc între primele 8 jucătoare, după abandonul Lesiei Tsurenko din cauza unor probleme la spate.

Comenteaza