Viorel Hizo critică intrarea lui Cadu: Nu se poate aşa ceva

Viorel Hizo critică intrarea lui Cadu: Nu se poate aşa ceva
Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo a deplâns intrarea foarte dură a lui Ricardo Cadu la Milanov, în urma căreia fotbalistul vasluian a fost transportat cu ambulanţa la spital.

"Aştept să văd ce decizie va lua Comisia de Disciplină cu privire la Cadu. Nu se poate aşa ceva, nu este la prima intrare dură. Lui Milanov i-au fost scoşi cinci dinţi. E vorba de respect, el (Cadu, n.red.) joacă în competiţiile europene şi acolo sigla este respect, pest tot scrie asta, dar nu are respect. Cum ar fi reacţionat dacă ar fi avut cineva o astfel de intervenţie la el?", a menţionat Viorel Hizo, la Digi Sport.

Tehnicianul a apreciat evoluţia echipei sale, în special în prima repriză, când s-a jucat "11 la 11", dar a reamuintit că formaţia pe care o prgăteşte suferă în continuare la finalizare. 

CFR Cluj a încheiat la egalitate meciul disputat în această seară, în deplasare, cu FC Vaslui. Scorul final a fost 0-0. Începând cu prelungirile primei reprize CFR a evoluat în 9 oameni. Cadu a fost eliminat după o intrare dure la Milanov, în urma căreia fotbalistului i-au sărit pe loc doi dinţi, alţi trei fiind afectaţi confrom antrenorului echipei vasluiene.

În timp ce jocul era întrerupt a fost eliminat şi Diogo Valente, care a primit al doilea cartonaş galben, pentru că a părăsit spaţiul de joc fără a solicita acordul arbitrului. În minutul 29 Cadu a ratat un penalty.

 

 

Comenteaza