Exclusiv Vin întăririle pentru Liga a 2-a. "U" îşi betonează defensiva

Vin întăririle pentru Liga a 2-a. "U" îşi betonează defensiva
Cozmin Dur-Bozoancă a fost împrumutat de "U" de la Viitorul | Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto / druckeria.ro

"Șepcile roșii" sunt ca şi promovaţi, aşa că au început deja să bifeze câteva nume de pe "lista de cumpărături". Este vorba de doi jucători de la ASU Poli Timișoara care, potrivit surselor ZIUA de Cluj, au semnat deja cu "studenţii".

Este vorba despre portarul Cosmin Dur-Bozoancă și fundașul lateral Carol Taub.

Goalkeeperul născut în 1998 este împrumutat de la Viitorul Constanța la echipa bănățeană din liga secundă. Dur-Bozoancă (20 de ani) a jucat în 24 de meciuri în acest sezon de Liga a 2-a și a primit 25 de goluri. Portarul a bifat și o partidă în Cupa României.

Apărătorul lateral are 25 de ani şi este un produs al timișorenilor. În acest sezon, Taub a evoluat în 27 de partide și a marcat 4 goluri. De asemenea, a jucat și un meci din Cupa României. 

Președintele FC Universitatea Cluj a recunoscut că formația clujeană a perfectat deja transferuri pentru sezonul viitor, dar a evitat să ofere nume.

"Pot confirma că FC Universitatea Cluj are semnate deja contracte valabile pentru Liga a 2-a cu jucători care ni se vor alătura în această vară. Însă acum ne concetrăm pe partidele care au mai rămas de jucat, iar transferurile vor fi anunțate oficial după ultima etapă de campionat. Între timp, lucrăm la bugetul pentru sezonul viitor, unul care să ofere echipei condițiile financiare și materiale pentru a promova în Liga 1", a spus Radu Constantea.

Următorul meci al "studenților" este împotriva echipei secunde a celor de la Gaz Metan Mediaș. Partida va avea loc duminică, 6 mai, de la ora 13:30, când FC Universitatea Cluj şi-ar putea asigura şi matematic promovarea în Liga 2.

Comenteaza