Victorie zdrobitoare pentru "Şepcile roşii". "U" Cluj - Unirea Tritenii de Jos 12-0

Victorie zdrobitoare pentru
"Studenţii" debutează cu dreptul în noul sezon. Printre marcatori s-au aflat Goga, Păcurar şi Abrudan.
">

Universitatea Cluj a învins cu 12-0 Unirea Tritenii de Jos, sâmbătă, pe Cluj Arena, în primul meci al stagiunii 2016-2017 din Liga a IV-a.

Golurile "alb-negrilor" au fost de Brian Lemac (1, 22, 26, 69, 79), Alexandru Păcurar (30, 42), Dorin Goga (41, 73), Mădălin Bercea (51 - penalty), Octavian Abrudan (86) şi Florin Fizeşan (90 - penalty).

Prima repriză a fost dominată de "studenţi", elevii lui Marius Popescu înscriind nu mai puţin de şase goluri în poarta celor de la Tritenii de Jos.

Recitalul a fost început de Brian Lemac, în primul minut al jocului. În minutul 22, acelaşi fotbalist avea să dubleze avantajul după un gol cu capul. La nici 4 minute distanţă, Lemac realizează hatt-trick-ul după o lansare a lui Păcurar.

"Decarul" Universităţii, Păcurar, îşi trece şi el numele pe lista macatorilor în minutul 30. Scorul a luat proporţii şi mai mari după reuşita lui Dorin Goga, din minutul 41. La doar câteva secunde distanţă, Păcurar a înscris pentru 6-0.

"Şepcile roşii" încep în forţă şi actul secund. În minutul 51, "U" Cluj a beneficiat de un penalty după un fault la Lemac. Lovitura de pedeapsă este transformată fără probleme de Mădălin Bercea.

După aproape 20 minute echilibrate, echipa lui Marius Popescu a înscris din nou. Autorul reuşitei a fost Brian Lemac. Mijlocaşul de 21 ani avea să ducă scorul la 12-0, în minutul 79.

Recitalul nu s-a oprit aici, iar în minutul 86, Abrudan a înscris pentru 11-0. Scorul final a fost stabilit de Brian Lemac, care a înscris pentru 12-0 în minutul 90.

"Este un început foarte bun pentru noi. De la meci la meci, vom încerca să progresăm. Mă bucur că fanii au fost alături de noi şi că i-am putut face fericiţi. De acest club mă leagă aproape 30 ani din viaţă şi îmi doresc să-l readuc în fotbalul mare. Cei patru veterani au avut o contribuţie semnificativă la acest succes şi sunt un exemplu pentru tinerii care alcătuiesc această echipă. Ne dorim să ajungem cât mai sus şi pentru asta e nevoie de multă muncă, seriozitate şi dăruire", a spus antrenorul "Şepcilor roşii", Marius Popescu.

În urma acestui rezultat, "U" Cluj urcă pe locul doi în clasament, cu 3 puncte şi un golaveraj de 12-0. De partea cealaltă, Tritenii de Jos acumulează a doua înfrângere, după partida pierdută cu Mintiu Gherlii, etapa trecută, prin neprezentare.

În meciul următor, "studenţii" vor întâlni, acasă, CFR Dej. Meciul se va juca sâmbăta viitoare, pe Cluj Arena, de la ora 17:00.

La jocul de pe Cluj Arena a asistat şi fosta glorie a "Şepcilor roşii", Remus Câmpeanu. Fostul fundaş stânga a împlinit, în urmă cu două zile, 78 ani.

"U" Cluj - Unirea Tritenii de Jos 12-0 (6-0)

Locaţie: Cluj Arena

Asistenţă: 2463

"U" Cluj (4-2-3-1): Man (Rareş Pop, min. 45) - Fizeşan, Abrudan, Cîndea, Hîmpea - Giurgiu (cpt.), Păcurar (Kilin, min. 55) - Lemac, Haţiegan, Goga - Bercea (Solovăstru, min. 72)

Rezerve: Pop Rareş, Popa Horaţiu, Adrian Pop Solovăstru, Flavius Nistor, Adrian Pintea, Cristian Kilin

Antrenor: Marius Popescu

Unirea Tritenii de Jos (4-2-3-1): Şuteu - Ceclan, Paleoaca, Saşa, Gall S. - Gall. A., Câmpean (cpt.) - Podariu, Osvada, Crişan (Petre, min. 24) - Nemeş

Rezerve: Petrea, Voivod, Cicoş, Rus, Luduşan, Silvăşanu, Deac

Antrenor: Adrian Pintilie

Au marcat: Brian Lemac (1, 22, 26, 69, 79), Alexandru Păcurar (30, 42), Dorin Goga (41, 73), Mădălin Bercea (51 - penalty), Octavian Abrudan (86) şi Florin Fizeşan (90 - penalty).

Comenteaza