Victorie spectaculoasă în Gruia. CFR Cluj - FC Voluntari 5-0

Victorie spectaculoasă în Gruia. CFR Cluj - FC Voluntari 5-0
Billel Omrani a debutat cu gol în formaţia lui Vasile Miriuţă.

CFR Cluj a câştigat, sâmbătă, partida de acasă cu FC Voluntari, scor 5-0, în cea de-a opta etapă de campionat. Golurile formaţiei din Gruia au fost înscrise de Cristian Bud (min. 4, 51 şi 57), Billel Omrani (min. 73) şi Tomislav Gomelt (min. 92).

Trupa lui Vasile Miriuţă a reuşit să deschidă scorul după doar patru minute de la primul fluier, prin Cristi Bud. Replica Voluntariului a venit două minute mai târziu, prin Marinescu. Şutul său a fost respins de Mincă.

În minutele 9 şi 13, "feroviarii" au ameninţat din nou poarta adversă prin Ruiz şi Nascimento. Până la finalul primei reprize, ilfovenii ratează două ocazii de gol prin Marinescu (21) şi Ivanovici (37). CFR începe în forţă actul secund, Cristi Bud marcând pentru 2-0 în minutul 51. Recitalul nu s-a oprit aici, iar minutul 57, vârful de 31 ani a realizat hat-trick-ul.

În minutul 73, la scurt timp de la intrarea pe teren, debutatul Omrani face 3-0. Franco-algerianul de 23 ani a scăpat singur cu Bornescu, l-a driblat şi a introdus balonul în plasă. Scorul final a fost stabilit de Tomislav Gomelt, în al doilea minut de prelungire.

"Feroviarii" au avut doi debutanţi în jocul de azi. Este vorba de mijlocaşul Tomislav Sorsa şi de atacantul Billel Omrani. Ultimul dintre ei a reuşit să înscrie la doar câteva minute de la intrarea pe teren. De asemenea, Bud a ajuns la patru goluri în acest sezon cu acest hat-trick.

Este a treia victorie a celor de la CFR Cluj din acest sezon şi totodată, cea mai clară. "Vişiniii" au mai învins Concordia Chiajna (2-0) şi Astra Giurgiu (5-1). După rezultatul de sâmbătă, trupa lui Miriuţă urcă pe locul 10, cu 7 puncte şi un golaveraj de 15-6. De partea cealaltă, FC Voluntari rămâne pe locul 7, cu 11 puncte şi un golaveraj de 14-13.

Joi, 22 septembrie 2016, CFR Cluj va întâlni, în deplasare, liderul Steaua. Meciul se va juca de ora 21:00, pe Arena Naţională. La rândul lor, elevii lui Florin Marin vor juca, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova.

CFR 1907 CLUJ - FC VOLUNTARI 5-0 (1-0)

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu, Cluj-Napoca

CFR 1907 Cluj (4-2-3-1): Mincă - Lopes, Larie, Horj, Peteleu - Gomelt, Nascimento (Sorsa, min. 59) - Rus, Ruiz (Cornel Ene, min. 83), Nouvier - Cristi Bud (Billel Omrani, min. 70)

Rezerve: Marc, Tînc, Ene, Pintea, Sorsa, Chiriţă, Omrani

Antrenor: Vasile Miriuţă

FC Voluntari (4-1-2-3): Bornescu - Filipov, Balaur, Maftei, Acsinte - Tăbăcariu (Bălan, min. 54) - Novac, Marinescu - Popadiuc (Căpăţână, min. 46), Cernat (Lungu, min. 66), Ivanovici

Rezerve: Balauru, Coman, Hrvoje, Lungu, Căpăţână, Cazan, Bălan

Antrenor: Florin Marin

Au marcat:
Bud (min. 4, 51 şi 57), Omrani (min. 73), Gomelt (min. 92)

Cartonaşe galbene: Tiago Lopes, Horj, Nascimento / Acsinte

Brigadă de arbitri: Marcel Bîrsan (centru), Mihai Gheorghe şi Florin Danşa (tuşă), Ionuţ Coza (arbitru de rezervă)

Comenteaza