Victorie solidă pentru U Cluj: Sabău e impresionat de ultimii sosiți

Victorie solidă pentru U Cluj: Sabău e impresionat de ultimii sosiți
| Foto: U Cluj/ Facebook

Sâmbătă, echipa condusă de Ioan Ovidiu Sabău, "U" Cluj, s-a impus într-un amical împotriva formației Unirea Dej cu un scor de 2-0. 

Meciul a avut loc pe Terenul 3 din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” și a reprezentat o oportunitate pentru suporterii ardeleni să vadă la lucru noii veniți în tricoul alb-negru.

Echipa de start a "Șepcilor roșii" a inclus patru dintre cei mai recent sosiți jucători: Andrei Peteleu, Lucas Masoero, Kevin Doukoure și Alex Cîmpanu, aceștia având astfel ocazia să-și facă prima reprezentație pentru echipa clujeană.

Scorul la pauză a fost deschis de Ianis Stoica, care a reușit să înscrie primul gol al partidei, punând echipa lui Sabău în avantaj. Antrenorul clujenilor a făcut schimbări în echipă în timpul jocului, iar una dintre ele a fost introducerea lui Calcan în locul lui Nistor.

Minutul 82 a adus un moment de bucurie pentru suporterii lui "U" Cluj, când Filip Ilie a marcat al doilea gol al partidei, reprezentându-și astfel prima sa reușită în tricoul echipei clujene.

Filip Ilie, în vârstă de 21 de ani, are în palmares experiența la cluburi de prestigiu precum juniorii lui Bayern Munchen și a mai evoluat pentru Sport Club Popești Leordeni, Sepsi Sfântu Gheorghe 2 și Farul Constanța.

Acest tânăr vârf a fost prezentat oficial ca jucător al echipei "U" Cluj cu doar două zile înainte de acest meci amical.

Cu o victorie solidă și o performanță promițătoare a noilor achiziții, echipa "U" Cluj se pregătește acum pentru următorul amical, care va avea loc duminică, de la ora 11:30, împotriva formației CSM Reșița, pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia.

Suporterii sunt cu ochii pe evoluția echipei lor în această perioadă de pregătire, cu speranța că vor avea multe motive de bucurie în sezonul viitor.

Comenteaza