Victorie în primul meci al anului pentru Simona Halep. Fostul lider mondial a trecut de Ajla Tomljanovic

Victorie în primul meci al anului pentru Simona Halep. Fostul lider mondial a trecut de Ajla Tomljanovic
| Foto: lastwordontennis.com

Românca a trecut în două seturi, scor 6-4, 7-5 de jucătoarea australiancă, clasată pe poziția 52 în ierarhia mondială.

Halep a început bine partida din turul secund al turneului de la Adelaide și a reușit break-ul încă din cel de-al patrulea game. Fostul lider mondial a controlat jocul și chiar dacă a pierdut un game pe prorpriul serviciu a reușit să se impună în primul set, 6-4, după 42 de minute. Setul secund a fost unul mai echilibrat, iar românca a avut emoții pe final. Totuși, a profitat de greșelile adversarei și și-a adjudecat setul cu 7-5.

“A fost un meci greu, dar mă așteptam la asta. Am mai jucat de două ori împotriva ei și ambele au fost dificile. E foarte important că am câștigat primul meci al anului. Muncesc din greu și sunt foarte mulțumită de victorie. Primul meci e întotdeauna greu și chiar dacă te antrenezi săptămâni la rând, nu e la fel ca și când joci meciuri oficiale.

Am obosit un pic în setul doi, dar e normal. Sper să mă refac rapid și să fiu la înălțime și în următorul meci. Mă voi recupera cu baie cu gheață și mă voi odihni la mine în cameră. E frumos să-l am pe Darren din nou în echipă. Vreau să-i mulțumesc că e din nou lângă mine. M-a ajutat la on-court coaching. Mulțumesc, D”, a declarat Simona Halep, la finalul partidei, conform Digisport.

În turul următor, Halep va da peste învingătoarea duelului dintre Aryna Sabalenka (12 WTA) și Bernarda Pera (70 WTA).

Comenteaza