Victorie cu ASA. Cum au jucat „studenţii" la ultimul test înainte de Corona FOTO

Victorie cu ASA. Cum au jucat „studenţii
Universitatea Cluj a învins vineri pe ASA Târgu-Mureş, formaţie ce ocupă locul V în seria Vest a Ligii a II-a, într-un meci disputat pe Cluj Arena, dar fără spectatori. Golurile echipei clujene au fost marcat de Andreas Calcan şi Vasilică Cristocea, în timp ce punctul oaspeţilor i-a aparţinut lui Vârtic.

De altfel, Calcan a fost din nou unul dintre evidenţiaţii partidei, alături de Vali Lemnaru, atacantul jucând ieri pe nu mai puţin de trei posturi. Mihai Teja a început jocul într-o formulă cu Dolha - Ciupe, Ninu, Szilagyi, Mendy - Balde, Bucşa - Târnăcop, Kovacs, Takacs - Lemnaru, iar după doar 30 de minute a fost nevoit să facă prima înlocuire. Kovacs a acuzat probleme musculare şi i-a lăsat locul lui Calcan. Micuţul mijlocaş şi-a pus rapid amprenta pe joc şi a înscris la prima sa acţiune personală, cu un şut în diagonală, cu piciorul stâng, din careul mic. Până la pauză, „U" putea să-şi majoreze avantajul, dar Lemnaru a trimis în bară, de la 20 de metri.

În partea secundă, Teja a schimbat aproape toată garnitura, după cum urmează: Niculescu - Ciupe, Abrudan, Neag, Târnăcop - Lungu, Cristocea - Borza, Calcan, Lemnaru - Ene. Din postura de extremă stângă, Lemnaru a apărut periculos la finalizare în două rânduri, susţindu-l în permanenţă pe Ene. Calcan a fost cel care iniţiat, însă, faza golului secund, driblând doi adversari şi servindu-l pe Cristocea care a pus latul pentru 2-0. În ultimele 20 de minute, antrenorul „Şepcilor" a mizat pe tinerii Dulap, Cordoş şi Ursu, în timp ce Lemnaru a fost mutat în spatele lui Ene, al treilea său post în meciul de ieri. Oaspeţii au reuşit să reducă din diferenţă, prin Vârtic, după o fază fixă, în timp ce „studenţii" au mai avut trei ocazii, pornite din contraatacuri rapide.

A fost ultima partidă de pregătire a Universităţii înaintea dublei braşovene. Luni, 25 noiembrie, pe Cluj Arena, vine Corona Braşov, pentru un meci pe care clujenii sunt obligaţi să-l câştige. Apoi, tot acasă, „U" va întâlni pe FC Braşov, o altă formaţie aflată sub linia retrogradării.

 

Comenteaza