Victor Ponta şi-a dezvăluit sponsorul, la raliul din Sinaia: e Daciana Sârbu

Victor Ponta şi-a dezvăluit sponsorul, la raliul din Sinaia: e Daciana Sârbu
Preşedintele PSD, Victor Ponta, participă astăzi la Campionatul de Viteză în Coastă de la Sinaia pe o maşină Mitsubishi Lancer pe a cărei parbriz este lipit un autocolant roşu cu inscripţia - "Sponsor: Daciana", transmite corespondentul Mediafax. Ponta este copilotul clujeanului Edwin Keleti dar la competiţia de astăzi s-a înscris ca pilot.


">

La etapa a X-a a Campionatului de Viteză în Coastă s-au înscris 71 de piloţi, printre care şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.

Ponta concurează pe un Mitsubishi Lancer Evo X, maşină care are peste 300 de cai putere, iar în partea de sus a parbrizului maşinii este lipit un autocolant roşu pe care scrie: "Sponsor: Daciana".

Întrebat de ce a lipit afişul respectiv, preşedintele PSD a răspuns, râzând: "Ea (n.r. - Daciana Sârbu) îmi plăteşte participarea la acest raliu şi voiam ca domnul Blejnar mâine dimineaţă (n.r. - luni dimineaţă) să ştie unde o găseşte". Ponta se referă la situaţia anunţată în premieră la Realitatea TV Cluj în luna aprilie, când a spus în studio că pilotul clujean Edwin Keleti a fost verificat de inspectorii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) "pentru că îi sunt copilot". Vezi aici declaraţia

Keleti a confirmat atunci informaţia şi a spus că verificările au durat două săptămâni. Vezi aici ce a spus Keleti

Preşedintele PSD a mai spus că aceasta nu este prima sa participare la un raliu în calitate de pilot şi că îşi doreşte foarte multe, în primul rând să termine Cursa de Viteză de la Sinaia care este singura din România ce se desfăşoară pe un circuit urban.

"Mi-a zis mie cineva că atâta timp cât sunt copilot nu sunt bun şi am vrut să arăt că pot fi şi pilot. Sunt convins că mă urmăreşte acel cineva", a spus râzând Victor Ponta.

Întrebat câţi bani dă pe cel care zice că nu e bun ca pilot, liderul PSD a răpuns: "Zero. Glumesc, chiar mă amuz şi e foarte bine când poţi să te amuzi".

Comenteaza