Vești bune pentru naționala României. Vedeta Muntenegrului ratează întâlnirea cu “tricolorii”

Vești bune pentru naționala României. Vedeta Muntenegrului ratează întâlnirea cu “tricolorii”
| Foto: foto facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Presa din micuța țară ex-iugoslavă anunță că cel mai important jucător al adversarilor noștri nu este apt pentru debutul în Liga Națiunilor.

Selecționerul Contra și elevii săi au primit o veste excelentă înaintea primului meci oficial din această toamnă. Stevan Jovetic, căpitanul și cel mai important jucător al Muntenegrului nu va putea evolua în partida de la Ploiești, împotriva “tricolorilor”. România are, astfel, o șansă mai mare împotriva echipei care ne-a luat patru puncte în precedenta campanie de calificare.

Selecționerul Muntenegrului a clarificat situația vedetei sale. “Nu pot spune că sunt nervos, supărat, însă mă declar surprins. Sunt surprins, pentru că am introdus principii clare în precedenta campanie. Avem mereu o legătură cu jucătorii, ne spun cum se simt, care e situaţia lor, etc. Ar trebui să fie o certitudine când ei sunt pe lista selecţionaţilor.

Cu toate acestea, Jovetic ne-a anunţat, duminică seară, târziu, că el nu poate veni, deoarece accidentările sale necesită o perioadă de pauză, iar el va reîncepe alergările abia peste două zile. Asta deşi era selecţionat. Până la urmă, să joci la echipa naţională e un privilegiu. Nu sunt supărat, repet, dar sunt puţin dezamăgit”, a declarat Ljubisa Tumbakovic pentru televiziunea N1.

Stevan Jovetic este unul dintre cel mai important jucător muntenegrean și a evoluat de-a lungul carierei la Fiorentina, Manchester City, Inter, Sevilla, iar în prezent activează la AS Monaco. În precedenta campanie de calificare, atacantul a marcat de două ori în poarta României, prima dată la egalul de la Cluj, 1-1 și apoi în victoria țării sale, 1-0, în Muntenegru.

Partida de debut a României în Liga Națiunilor se va disputa vineri, 7 septembrie, de la ora 21:45.

Comenteaza