Vestea momentului la CFR Cluj are legătură cu Cipri Deac. La Arad a fost rezervă

Vestea momentului la CFR Cluj are legătură cu Cipri Deac. La Arad a fost rezervă
| Foto: Sport Pictures - digisport.ro

După campania de transferuri majoră din această vară, cu milioane de euro încasați pe jucătorii vânduți, CFR Cluj face un anunț despre veteranul Ciprian Deac, care a fost doar rezervă la Arad.  

Președintele CFR Cluj, Cristian Balaj, a mărturisit că Ciprian Deac se antrenează normal și nu a jucat la Arad pentru că era terenul prost.

”Deac se antrenează cot la cot, a fost și la Arad, probabil Mandorlini l-a protejat pentru că terenul a fost execrabil din cauza vremii nefavorabile. A fost o ploaie și multe porțiuni pe terenul de joc care au împiedicat controlul balonului.

Din dorința de a-l proteja nu l-a introdus. Cel mai bun antrenament este meciul oficial, Din moment ce face antrenamente cot la cot cu colegii, antrenorul decide dacă va juca cu Adana, pentru că nu are meciuri în picioare. Clar Deac are nevoie de sprijinul nostru”, a explicat Balaj, citat de fanatik.ro

Un lucru este clar, antrenorul Mandorlini nu renunță la Ciprian Deac, mai mult l-a trecut deja pe acesta pe lista UEFA pentru meciul din turul doi preliminar al Conference League cu Adana Demirspor, potrivit listei publicate de prosport.ro.  

Lista UEFA a celor de la CFR Cluj:
Portari: Bălgrădean, Sava
Fundași: Ziv Morgan, Manea, Ajeti, Mogoș, Țîru, Kresic, Camora
Mijlocași: Gneba, R. Filip, Deac, Petrila, Avounou, Cvek, Muhar, Tachtsidis, Fica
Atacanți: Krasniqi, Betancor, Yeboah, Otele, Bîrligea, Buș

Amintim că Ciprian Deac, mijlocașul de 37 de ani al lui CFR Cluj, a suferit două intervenții chirurgicale după două accidentări succesive, la umăr și genunchi.

"Feroviarii" au de disputat o dublă complicată împotriva celor de la Adana Demirspor. Manșa tur a întâlnirii e programată joi, 27 iulie, pe arena din Gruia, în timp ce returul va avea loc în 3 august, în Turcia.

Citește și: CFR Cluj și-a aflat posibilii adversari din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League

Comenteaza