Veste bună pentru "tricolori". Ce jucător a pierdut Danemarca înaintea meciului de la Cluj

Veste bună pentru
Selecționata Danemarcei a suferit o pierdere importantă înaintea meciului cu România, programat duminică, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, în cea de-a cincea etapă din preliminariile CM 2018.

Atacantul lui Ajax Amsterdam, Kasper Dolberg (19 ani), nu va mai veni la Cluj. Acesta avea o problemă la aductori, iar miercuri a făcut febră 39 după ce a contactat o viroză, anunță site-ul Federației Daneze de Fotbal.

Dolberg a marcat 18 goluri pentru Ajax în toate competițiile, fiind unul dintre cei mai în formă jucători din lotul danezilor. El a debutat în Naționala de seniori a Danemarcei pe 11 noiembrie 2016, într-un meci cu Kazahstan, câștigat de nordici cu 4-1, fiind singura selecție a sa de până acum.

În locul său, selecționerul Åge Hareide l-a convocat pe Marcus Ingvartsen (21 ani), de la FC Nordsjælland.

De partea cealaltă, Naționala României nu îi va avea la dispoziție pe Bogdan Stancu, acesta părăsind miercuri cantonamentul "tricolorilor", și nici pe Florin Andone, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

România - Danemarca se joacă duminică, 26 martie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, în cea de-a cincea etapă din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018.

 

Comenteaza