Veste bună pentru „feroviari": Cadu e apt pentru finala Cupei

Veste bună pentru „feroviari
Accidentat în timpul derby-ului cu Universitatea Cluj, Ricardo Cadu (foto dreapta) va putea evolua în finala Cupei României, de mâine, contra Petrolului Ploieşti.

Portughezul a fost titular în meciul cu Universitatea Cluj, însă a rezistat doar 15 minute pe teren, după care a cerut schimbarea din cauza unei accidentări uşoare. Trică s-a conformat pentru a nu risca o accidentare mai gravă a fotbalistului, mai ales că sâmbătă este programată finala Cupei României cu Petrolul Ploieşti. „Nu este nimic grav, va putea juca fără nici o problemă. Ricardo nu poate lipsi din finală, e un fotbalist exponenţial pentru noi", au spus şefii CFR-ului. Cadu este unul dintre cei mai influenţi oameni din vestiarul echipei „feroviare", iar absenţa sa cântăreşte enorm în jocul formaţiei din Gruia. Cadu a fost suspendat 6 etape după un fault dur asupra lui Milanov, într-un meci cu FC Vaslui, iar în tot acest timp, defensiva ceferistă a avut de suferit, încasând goluri peste goluri. „Cadu înseamnă enorm pentru CFR Cluj, e un lider, e un căpitan adevărat. Când lipseşte, se simte imediat! El este cel mai important om din echipă", l-a caracterizat fostul antrenor al CFR-ului, Ioan Andone.

Finala Cupei României dintre CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti este programată sâmbătă, de la ora 20:45 şi va putea fi urmărită în transmisiune directă pe PRO TV şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

Camora şi-a prelungit contractul

Fundaşul de bandă stângă, Mario Camora, a semnat o nouă înţelegere cu formaţia din Gruia, urmând să joace la CFR Clun în următoarele patru sezoane. "Unul dintre cei mai importanţi fudaşi, Mario Camora, a semnat un nou contract cu CFR Cluj, angajament valabil patru sezoane. Cu această ocazie îi mulţumim pentru aportul adus echipei noastre şi îi dorim multîă forţă dem muncă şi reuşite pe mai departe", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

 

Comenteaza