Vasile Mogoș, declarații despre accidentarea suferită la echipa națională. Ce i-au recomandat medicii

Vasile Mogoș, declarații despre accidentarea suferită la echipa națională. Ce i-au recomandat medicii
| Foto: frf.ro

Fundașul CFR-ului s-a ciocnit cu un adversar la partida amicală dintre România și Irlanda de Nord și va rata următorul meci al "tricolorilor".

Titular în flancul drept al defensivei echipei naționale în meciul încheiat 1-1, Vasile Mogoș a fost schimbat la pauză de selecționer, din cauza unei accidentări suferite în minutul 41. Apărătorul s-a lovit cap în cap cu un adversar, a amețit și nu a mai putut să continue.

Mogoș a fost imediat transportat la spital, iar medicii i-au recomandat o săpătămână de pauză. Fundașul a plecat din catonamentul echipei naționale, s-a întors la Cluj și va rata amicalul contra Columbiei. Totuși, jucătorul în vârstă de 31 de ani speră să fie prezent la EURO 2024.

"Îmi amintesc că am încercat să trimit mingea în careu cu capul, amândoi, eu și adversarul, am sărit spre ea, dar în încercarea de a lovi balonul, m-a lovit puternic cu capul în tâmplă. M-a lovit direct în tâmplă, iar pe moment credeam că am o rană deschisă, că mi-ar curge sânge, dar nu era așa.

M-am ridicat, am reintrat în joc dar, la următoarea fază, pe teren am simțit că-mi pierd cunoștința. Medicii mi-au recomandat să fac cinci-șapte zile repaus de la antrenamente sau jocuri, acesta fiind și motivul pentru care m-am întors la Cluj și nu am plecat alături de echipa națională în Spania.

Mă simt bine acum, însă mai am ușoare dureri de cap, dar per total sunt ok. Îmi pare rău că am părăsit cantonamentul echipei naționale pentru că mă simțeam bine alături de coechipierii mei, cărora le doresc multă baftă în meciul cu Columbia. În primul rând, îmi doresc să fiu sănătos.

Acum, în acest final de sezon, voi lupta și voi da totul pentru echipa mea de club. Dacă Dumnezeu mă va ajuta să joc, să am evoluții bune și să vină șansa mea să fiu în lotul pentru EURO, voi fi extrem de mândru și voi merge la turneul final cu cea mai mare bucurie", a spus Mogoș pentru Fanatik.

În actualul sezon, apărătorul lateral a jucat în 31 de partide pentru CFR Cluj și a înscris un gol. La echipa națională a debutat în 2019 și a strâns 5 selecții.

Comenteaza