Vasile Mogoș, declarație de dragoste pentru România: "Aș face orice pentru națională"

Vasile Mogoș, declarație de dragoste pentru România: "Aș face orice pentru națională"
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Fundașul CFR-ului nu a ezitat să își exprime sentimentele puternice în legătură cu reprezentativa țării noastre.

Aflat alături de echipa națională în Germania, la EURO 2024, Vasile Mogoș a vorbit încă o dată despre dragostea pe care o are pentru România. Jucătorul de la CFR Cluj a dezvăluit cum s-a trăit în vestiar victoria cu Ucraina și și-a exprimat din nou atașamentul pentru națională.

"A fost extraordinar. Cea mai frumoasă atmosferă de când trăiesc fotbalul. Ați văzut și voi, toată România s-a bucurat. Am arătat că știm să ne bucurăm împreună. Suntem 26 de titulari în echipă, nu contează cine joacă și cine nu.

Și lui Moruțan, dacă i se spune să intre în teren, intră într-un picior și face diferența. M-aș arunca de pe pod pentru națională. Cum sunt eu, sunt și ceilalți 26, cu tot cu Moruțan. Sincer?

Mi-am dorit de mic să ajung aici, dar nu m-am gândit... să ajungi la națională, să joci la un turneu final... visul cel mai mare al unui copil. Aș face orice pentru națională. Sunt foarte norocos să fiu aici, știu foarte bine colegii mei cum sunt făcut. O să fac tot pentru națională", a declarat jucătorul CFR-ului.

În vârstă de 31 de ani, Vasile Mogoș a debutat pentru reprezentativa României în 2019 și a strâns de atunci 7 meciuri alături de "tricolori".

Comenteaza