Vasile Miriuță: "Alibec e un jucător foarte bun, dar nu la fel de bun ca Bud"

Vasile Miriuță:
Antrenorul lui CFR Cluj nu a fost foarte impresionat de achizițiile Stelei din această iarnă și își dorește să înceapă noul an cu o victorie.

"E primul nostru meci, și primul joc întotdeauna e cel mai important. Steaua e o echipă puternică, cu jucători experimentați. S-au întărit cu doi fotbaliști valoroși, Alibec și Gnohere și au un antrenor pe măsură. Denis Alibec e un jucător

foarte bun, dar nu la fel de bun ca și Bud. Îmi doresc ca Bud să facă un meci bun și să marcheze. Mă bucur enorm că e aici și Deac, va fi vocea mea din teren, la fel și Camora sau Larie. Suntem ca o familie și ne dorim foarte mult să câștigăm", a spus Vasile Miriuță.

CFR ocupă locul 6 în acest moment, ultimul care asigură calificarea în play-off, cu 30 puncte. Steaua este pe 2, cu 40 puncte. "Feroviarii" au reușit să-l aducă în această iarnă pe Ciprian Deac și sunt în tratative cu Liviu Antal, iar gruparea patronată de Gigi Becali i-a înregimentat pe Harlem Gnohere și Denis Alibec.

Ardelenii au fost foarte aproape de a-l aduce și pe Claudiu Bumba, acesta mergând cu CFR Cluj în cantonamentul din Cipru. Fostul internațional de tineret nu a primit "cartea verde" de la FIFA pentru a putea fi legitimat de echipa clujeană, și a ajuns în cele din urmă la Dinamo.

"Bumba e un jucător foarte bun, pe care mi l-am dorit foarte mult, dar nu a depins de mine dacă vine sau nu. Îi urez mult succes la Dinamo", a mai zis Miriuță.

CFR nu se va putea baza în derby-ul cu Steaua pe Ionuț Larie, fundașul fiind suspendat pentru meciul de duminică.

CFR Cluj - Steaua se joacă duminică, 5 februarie 2017, de la ora 20:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Partida va putea fi urmărită și la televizor, pe Dolce, Look și Digisport. În tur, ardelenii s-au impus cu 2-1 la București, Cristi Bud reușind o dublă în meciul respectiv.

 

Comenteaza