Varga, entuziasmat de revenirea lui Petrescu: "Antrenorul titlu s-a întors acasă"

Varga, entuziasmat de revenirea lui Petrescu: "Antrenorul titlu s-a întors acasă"
| Foto: captura video

Patronul clubului din Gruia se declară încântat de întoarcerea la CFR a antrenorului ce a cucerit 4 titluri alături de "feroviari".

Nelu Varga e entuziasmat peste măsură după ce a reușit să îl convingă pe Dan Petrescu să revină la Cluj-Napoca pentru un al patrulea mandat pe banca tehnică a celor de la CFR. Mai mult, patronul a anunțat că deja clubul a început stabilirea strategiei pentru sezonul viitor.

"Am bătut palma cu Dan Petrescu! Negocierile au durat foarte puțin, ne leagă și o relație specială, de respect și de prietenie. Dan Petrescu a semnat deja un contract pe trei ani cu CFR Cluj, dar începând din vară.

Vrea să se mai odihnească. În perioada aceasta nu a dorit să preia echipa. Acum vrem să creionăm o strategie care să ne ajute să fim campioni în sezonul viitor.

Suntem foarte, foarte fericiți că «antrenorul titlu» s-a întors acasă, adică aici, la Cluj, și suntem siguri că o să avem aceleași performanțe pe care le-am avut întotdeauna cu acest tehnician formidabil. Da, pot să vă confirm oficial, Dan Petrescu este la CFR Cluj din vară", a spus Varga, conform Fanatik.

Comenteaza