Unul dintre titularii campioanei nu va mai continua în Gruia din sezonul viitor: “Îl vom sprijini să-și găsească o echipă OK”

Unul dintre titularii campioanei nu va mai continua în Gruia din sezonul viitor: “Îl vom sprijini să-și găsească o echipă OK”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele formației din Gruia, Cristi Balaj, a vorbit despre schimbările care vor avea loc în lotul CFR-ului la finalul actualei stagiuni.

După o perioadă agitată de mercato, “feroviarii” au început deja pregătirile pentru următoarea fereastră de transferuri. Președintele clubului clujean a vorbit despre fotbaliștii care se vor despărți de CFR Cluj la finalul sezonului, iar Mateo Susic va părăsi cu siguranță formația pregătită de Dan Petrescu.

Fundașul din Bosnia Herzegovina i-a anunțat deja pe oficialii campioanei că nu își dorește prelungirea contractului. În plus, Andrei Burcă ar putea și el pleca în cazul în care pe adresa clubului va sosi o ofertă considerată potrivită de șefii campioanei.

“Susic nu a dorit să prelungească contractul, este jucătorul CFR-ului, îl vom sprijini să-și găsească o echipă OK.

Au fost oferte și există posibilitatea ca Burcă să fie transferat din vară. A trebuit să ne asigurăm că nu rămânem descoperiți.

Au fost aduși jucători tineri. Este pentru prima dată când au fost folosiți doi fotbaliști Under21. Încercăm să întinerim lotul, ne gândim la viitor”, a spus Cristi Balaj la Pro X.

Comenteaza